Advisie logo nieuw  

De samenwerking met TSS is Advisie zeer goed bevallen.

Het volledige traject van ontwerp, ontwikkeling, testen en fine-tunen is prima verlopen.
TSS is vakkundig, flexibel, snel en afspraak is afspraak.
Dat werkt prettig, zeker omdat het ontwikkelen van een website nooit verloopt zoals je vooraf had verwacht.
Het is een continue proces van bedenken, wijzigen en testen.
En alles moet natuurlijk liever gisteren dan vandaag aangepast zijn…
Dan is het prettig een partner te hebben die meedenkt en de handen uit de mouwen steekt.
Deze no-nonsense aanpak heeft zeker bijgedragen aan de snelle en goede implementatie van onze website.


Namens Advisie Business Solutions kan ik TSS absoluut aanbevelen!!
Voor de website, maar ook voor logo- en huisstijl ontwerp en het bedrukken van kleding.

Martin de Sain

www.advisie.nl


bban ref  

TSS is voor ons......onmisbaar !


Wij zijn bezig met bouwbegeleiding en bouwmediation, kortom druk met andere zaken dan Michiel zijn kwaliteiten.

Wij besteden voor ons branchevreemde zaken, zoals al ons drukwerk, visitekaartjes, folders, etc. graag uit aan mensen die we vertrouwen, snel zijn, meedenken en concurrerend in de markt staan.

Kortom....TSS !
 
Ing. René Verlaan namens de BBAN Groep

www.bban.nl


oenb ref  

Wij hebben Michiel leren kennen als een actief meedenkende partner, die er altijd voor zorgt dat de spreekwoordelijke puntjes op de i's komen te staan. Wat hij levert is, naast topkwaliteit drukwerk en altijd zeer creatieve invalshoeken, een optimale service en dito nazorg.


Michiel denkt te allen tijde actief en vooral zeer creatief mee tijdens alle fases, vanaf het ontwerpproces tot aan het ontwikkelen én leveren alle benodigde Point of Sale- materialen. Zijn geduld, perfectionisme en snelle wijze van schakelen, uitvoeren én leveren is hierbij van onschatbare waarde voor ons als klant.


Ook voor ontwikkelen van een complete huisstijl en het bouwen van een professionele en bovenal heel stijlvolle website ben je bij TSS aan het juiste adres!


TSS staat wat ons betreft dus voor Topkwaliteit, Snelheid en (Super!) Service!
 
Oscar & Babette VOF namens directie Mirna en André van Donselaar

www.oscarenbabette.nl


levenskracht ref  

Ik ben via via bij Michiel terecht gekomen omdat ik mijn bedrijf dat gespecialiseerd is in coaching, counceling en het geven van trainingen, een nieuwe professionele impuls en uitstraling wilde geven. Ik had al meerdere verschillende visitekaartjes gebruikt maar geen van allen gaf weer waar ik voor sta.


Michiel heeft mij geholpen om stap-voor-stap mijn ideeën en passies vorm te geven. Het eindresultaat straalt professionaliteit, enthousiasme en creativiteit uit. Ook onderscheid het zich van alle andere visitekaartjes die ik van anderen krijg.


Wat ik fijn vind aan het samenwerken met Michiel is dat hij de rust en tijd neemt om verschillende voorbeelden vorm te geven. En daarbij ook mij de rust, ruimte en tijd gaf om de ideeën te laten bezinken zodat ik een visitekaartje uit kon kiezen dat echt bij mij past.


Michiel, dank je en ook in de toekomst weet ik je te vinden voor vervolgopdrachten.
 
Sylvia Lambrechts

www.levenskracht-nu.nl


madelongrin ref  

De kracht van TSS zit ‘m in het inlevingsvermogen in combinatie met vakkennis op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van alles wat een bedrijf nodig heeft.

Het aanvoelen hoe men een bedrijf wil profileren heeft Michiel Stiekema volledig in de vingers! Ik ben zeer tevreden met mijn huisstijl en krijg veel complimenten over mijn website. De overzichtelijkheid en vindbaarheid van onderwerpen spreekt de mensen enorm aan. Ook de folders, visite- en afsprakenkaartjes oogsten alle lof.

Wat mij aan TSS, en daarmee aan Michiel Stiekema, bindt is de service en het altijd creatief meedenken om mijn wensen te kunnen verwezenlijken.
 
Madelon Grin

www.madelongrin.nl