Veelzijdig in het leveren van drukwerk

TSS is gespecialiseerd in het leveren van diverse soorten drukwerk zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, bedrijfsbrochures, het aanleveren van drukklare advertenties t.b.v. magazines en kranten. Voor alle vormen van drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog andere vragen of wensen? Voor onze overige mogelijkheden staan we u graag persoonlijk te woord.

Een passende oplossing voor al uw grafische uitingen

Aan elk soort drukwerk stelt u specifieke eisen. Soms moet iets snel en voordelig worden geleverd, terwijl u bij andere projecten mogelijk een bijzondere druktechniek of specifiek effect wenst. Wij werken te allen tijde aan een passende oplossing voor al uw grafische wensen en uitingen. Ook vertalen wij de door u aangeleverde digitale bestanden of ontwerpen tot professioneel drukwerk, reeds vanaf de eerste schets.
 
Professioneel advies

Dankzij een jarenlange ervaring in de professionele drukkerijbranche, beschikt Michiel Stiekema over een uitstekende vakkennis alsmede een uitgelezen "vakjargon". Hierdoor kunnen er geen misverstanden naar de drukkerij ontstaan en kan het drukwerk snel, efficiƫnt en met een zeer hoge kwaliteit aan u worden geleverd.

Jarenlange praktijkervaring

De jarenlange praktijkervaring in de werelden van ontwerp, grafische vormgeving en drukken zorgen er tevens voor, dat TSS u kan voorzien van een gedegen advies inzake de verschillende soorten materialen, kleur- en druktechnieken en de bijbehorende mogelijkheden.

Optimale kwaliteitscontrole

TSS staat tevens garant voor een zeer strenge kwaliteitscontrole van uw drukwerk, alvorens dit aan u wordt afgeleverd. Hierdoor kunnen wij, daar waar nodig, tijdig inspringen bij eventuele fouten tijdens het drukproces. Als extra service bieden we bovendien de mogelijkheid dat we de kleuren en kwaliteit voor u aan de drukpers controleren. Hierdoor bent u verzekerd van een absolute topkwaliteit wanneer het drukwerk aan u wordt geleverd!